13 filmat më të mirë të vitit 2022

13 filmat më të mirë të vitit 2021

13 filmat më të mirë të vitit 2021

Filmat më të mirë të vitit 2021 ndoshta s’kanë ardhur ende, sepse jemi vetëm në muajin e tretë të vitit, por edhe tani ka disa pretendentë seriozë.

Viti që lamë pas pati një sërë prodhimesh të bllokuara, vonesa etj dhe në fakt, shumë filma të publikuar së fundmi, si për shembull “Malcolm & Marie”, u konceptuan, u shkruan dhe u xhiruan gjatë karantinës.

Pavarësisht kufizimeve të pandemisë, një sërë filmash të rinj u prodhuan dhe të tjerë kanë nisur punën.

Më poshtë gjeni 13 prej filmave më të mirë të 2021-shit deri tani:

Filmi i parë titullohet “To All The Boys: Always and Forever”

Filmat e tjerë janë:

Malcolm & Marie

I Care a Lot

Moxie

The White Tiger

Framing Britney Spears

The United States Vs. Billie Holiday

Judas and the Black Messiah

Nomadland

One Night in Miami

Barb and Star Go to Vista Del Mar

Supernova

Breaking News in Yuba County

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *